mirsad_cajic Član Staff member Oct 3, 2024 #2 Imam neke BP koji mi ne trebaju ako zelis da kupis otvoren sam za suradnju
MilanBalkanHR Novi Član Oct 3, 2024 #3 Pos mirsad_cajic said: Imam neke BP koji mi ne trebaju ako zelis da kupis otvoren sam za suradnju Click to expand... Šta tražiš za njih?
Pos mirsad_cajic said: Imam neke BP koji mi ne trebaju ako zelis da kupis otvoren sam za suradnju Click to expand... Šta tražiš za njih?
mirsad_cajic Član Staff member Oct 4, 2024 #4 MilanBalkanHR said: Pos Šta tražiš za njih? Click to expand... Sad ne mogu da znam sta mozes da ponudis ali sam otvoren sto se tice gradjevinskih materijala
MilanBalkanHR said: Pos Šta tražiš za njih? Click to expand... Sad ne mogu da znam sta mozes da ponudis ali sam otvoren sto se tice gradjevinskih materijala
MilanBalkanHR Novi Član Oct 6, 2024 #5 mirsad_cajic said: Sad ne mogu da znam sta mozes da ponudis ali sam otvoren sto se tice gradjevinskih materijala Click to expand... Aha,, onda dobro. Šta ti od materijala treba?
mirsad_cajic said: Sad ne mogu da znam sta mozes da ponudis ali sam otvoren sto se tice gradjevinskih materijala Click to expand... Aha,, onda dobro. Šta ti od materijala treba?